donderdag 3 maart 2011

Sony Ericsson Xperia™ PLAY Als Eerste Bij The Phone House


The Phone House gaat de nieuwe smartphone van de Xperia familie van Sony Ericsson als eerste in Nederland in de winkel te brengen. Dit toestel draagt de naam Sony Ericsson Xperia™ PLAY. Het is de eerste Android smartphone die is geoptimaliseerd voor het spelen van games omdat het PlayStation certified is. Het toestel draait op de laatste versie van Android: versie 2.3 Gingerbread. Verder beschikt het over de functies die een reguliere smartphone ook heeft. Exclusieve content voor smartphones wordt volgens The Phone House een van de belangrijkste kenmerken voor de populaire toestellen. Vanuit dat oogpunt is deze samenwerking met Sony Ericsson aangegaan.


De exacte datum waarop de Sony Ericsson Xperia™ PLAY bij The Phone House verkrijgbaar is, blijft nog geheim. Geïnteresseerden kunnen zich via een registratiesite van The Phone House opgeven om de datum als eerste te vernemen: http://www.phonehouse.nl/xperia-play/



Bert van Dam, directeur van The Phone House, over de lancering:“We zijn als The Phone House erg trots om dit vernieuwende toestel als eerste in Nederland te kunnen tonen en verkopen. Met de focus op gaming is dit toestel een waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod en een schakel tussen de spelcomputers die wij verkopen en het smartphone assortiment. Het helpt ons het advies richting bepaalde groepen gebruikers nog vollediger te maken. We zien daarbij dat unieke content op de toestellen steeds belangrijker wordt.”


Connected World
De exclusieve introductie van de Sony Ericsson Xperia™ PLAY past bij de lijn die The Phone House in 2011 heeft ingezet. Zo opende de retailketen dit jaar al twee nieuwe flagshipstores in Nederland, in Den Haag en Apeldoorn, onder de naam ‘Connected World’. Hier kunnen bezoekers alle toestellen, communicatieapparatuur en de content zelf testen en ontdekken. De Sony Ericsson Xperia™ PLAY is binnenkort ook in deze winkels beschikbaar en kan daar voor aanschaf uitvoerig getest en bespeeld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten