maandag 3 mei 2010

Vodafone kondigt nieuwe tarieven voor Mobiel Internet op de laptop aan

Per vandaag past Vodafone Nederland zijn tarieven voor ‘Mobiel Internet op de laptop’ aan. De grootste verandering is een vergroting van de databundels voor een scherpere prijs. Die vergroting van de databundel betekent concreet dat men vaker en langer ‘Internet op de laptop’ kan gebruiken. De nieuwe tarieven gelden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Voor de klant die regelmatig gebruik maakt van ‘Internet op je laptop’ bestaan diverse abonnementen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik (licht, gemiddeld, vaak) lanceert Vodafone de abonnementen met een vast maandbedrag: Mobiel Breedband Start, Basis en Extra. Voor zakelijke klanten wordt er een Pro-variant aan toegevoegd die garandeert dat er altijd doorgewerkt kan worden tegen dezelfde snelheid: Mobiel Breedband Start Pro, Basis Pro en Extra Pro. Voor de klant die incidenteel gebruik maakt van ‘Internet op je laptop’ introduceert Vodafone drie nieuwe Prepaid bundels. Naast de bestaande dagbundel, zijn nu ook een week-, maand- en kwartaal bundel beschikbaar.

De belangrijkste wijzigingen op een rij:
Vernieuwde prijsplannen voor particuliere gebruiker
- Mobiel Breedband abonnementen: grotere bundels, hogere snelheid en prijsverlaging op de Basis en Extra varianten
- Introductie van 3 nieuwe Prepaid bundels: naast de bestaande dagbundel, nu ook een week-, maand- en kwartaal bundel.

Overzicht mobielbreedband consumenten:
Mobiel Breedband Start  3,6 Mb 500 MB     € 20,-
Mobiel Breedband Basis 7,2 Mb      2 GB     € 30,-
Mobiel Breedband Extra 7,2 Mb    10 GB     € 50,-

Na de behaalde limiet gaat de snelheid omlaag naar 128Kb/s. Je betaald nooit meer dan de afgesproken bundel. Mits je het abonnement gebruikt in Nederland.

Goed om te weten is dat bovenstaande zogenaamde 'sim-only' abonnementen zijn. Je krijgt er alleen een modem bij of tegen een kleine bijbetaling.  Wil je een laptop plus internet van Vodafone dan betaal je afhankelijk van de laptop een extra bedrag wat ligt tussen de €7,50 en €20,00.  Voor de laptop zelf hoef je meestal niets bij te betalen. Het is zelfs zo dat je in veel gevallen goedkoper uit bent als je de laptop los bij het mobiel internet abonnement zou gaan kopen. 

De netwerkaktie van Vodafone voor deze maand:
1-jarig contract: 5 maanden 50% korting op je abonnement
2-jarig contract: 12 maanden 50% korting op je abonnement

Voor prepaid gebruikers is er ook het een en ander veranderd. Je kan nu buiten de dagbundel nu ook week, maand -en kwartaalbundels kiezen. De bundels kan je eenvoudig aanzetten middels een sms.
Prijzen:
Dagbundel: €2.50 voor 35MB (sms dagbundel aan naar 4000)
Weekbundel: €10,00 voor 150MB (sms weekbundel aan naar 4000)
Maandbundel: €20,00 voor 350MB (sms maandbundel aan naar 4000)
Kwartaalbundel: €50,00 voor 1000MB (sms kwartaalbundel aan naar 4000)
Buiten de bundel betaal je €0,33 per MB.

Wil je meer weten? Kom dan langs de winkel of bezoek de website van The Phone House

Geen opmerkingen:

Een reactie posten